Martinov izlet v Pivko

ned., 10. nov.

Pivka

Pridružite se nam na izletu v Park vojaške zgodovine Pivka, kjer boste skozi atraktivne zbirke in interaktivne vsebine doživeli edinstven vpogled v zgodovino.

Martinov izlet v Pivko

10. nov. 2024, 07:00 – 19:00

Pivka, Kolodvorska cesta 51, 6257 Pivka, Slovenia

Opis in dodatne informacije

Pridružite se nam na izletu v Pivko!

Park vojaške zgodovine Pivka je hitro razvijajoč se muzejski in turistični center. S svojimi pestro eksponati in bogatimi zbirkami ponuja edinstven vpogled v nacionalno in svetovno zgodovino. Njegovo poslanstvo je, da na temelju vojaško-zgodovinske dediščine ustvari turistično središče za izobraževanje, raziskovanje in nepozabna doživetja. Park postaja sodoben muzejski kompleks z atraktivnimi zbirkami, interaktivnimi vsebinami in raznolikimi dejavnostmi, ki so dragocen spomin na preteklost ter odličen učni pripomoček. Udeležencem bo po lastni presoji omogočen tudi ogled notranjosti podmornice. Po obisku parka bomo izlet zaključili v Pivki na kosilu.

Cena 15,00€ na osebo vključuje avtobusni prevoz iz Maribora do Pivke in nazaj, ogled Parka vojaške zgodovine Pivka in kosilo.

Registration closes 04. nov. 2024, 19:00

Deli ta dogodek

Komentarji
Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Ocena
Share Your ThoughtsBe the first to write a comment.